Produkter

Energi och batterilager

Swemets produkter för energi och batterilager är utvecklade med hjälp av de verktyg vi använder i vår verksamhet för felsökning och övervakning av smarta nät. Genom vårt samarbete med några av branschens ledande leverantörer kan vi erbjuda de bästa produkterna inom kommunikationssystem.

Swemet tillhandahåller större batterienergisystem (BESS) från 2MWh och uppåt, samt mindre system anpassade för den privata marknaden, inklusive mindre industrier och jordbruk. Våra lösningar är utformade för att leverera en hållbar framtid, drivna av solenergi och avancerade transformationstjänster.

Våra produkter för energi och batterilager är dessutom fullt kompatibla med CheckWatts virtuella kraftverk, Currently. Genom att koppla våra batterilager, solceller, vindkraftverk och elbilsladdare till CheckWatt kan du bidra till frekvensbalansering och frekvensreglering för Svenska kraftnät. Detta samarbete möjliggör att hushåll, bostadsrättsföreningar och företag över hela landet kan få betalt för att bidra till elnätets stabilitet och säkerställa att elnätet alltid är i balans med rätt frekvens.

Utforska Swemets högkvalitativa produkter och upplev fördelarna med våra avancerade lösningar för energi och batterilager, som är anpassade för dagens och morgondagens energikrav.

Swemet batteri

Upptäck toppmoderna batterier för optimal energihantering.

Swemet batteri

Swemet mätare

Upptäck elmätare för noggrann och pålitlig energimätning.

Swemet elmätare

LÅT OSS JOBBA TILLSAMMANS

Välkommen att kontakta oss för mer information
om våra produkter och tjänster.