december 15, 2022 Swemet

Swemet AB erhåller ny order från Växjö Energi Elnät AB – Ordervärde 10,3MSEK

Växjö Energi Elnät AB väljer att lägga en order som sträcker sig in i 2023. 3,5MSEK av ordervärdet förväntas levereras under 2022. Tillsammans med redan lagda order för 2022 om ca 3,5MSEK så säkerställs leveranser under tidsperioden.

"Jan Axelsson, VD för Swemet; ”Ökade leveranstider på komponenter gör att våra kunder uppmuntras att vara ute i god tid med uppföljningsorder. Växjö Energi Elnät AB är en av våra mest värdefulla kunder och vi ser fram emot fortsatta affärer”"

Jan Axelsson

About Swemet

Swemet är en etablerad leverantör som erbjuder kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa med fokus på smarta elnät, elmätare och elkvalité. Bolagets produkter baseras på hårdvara och mjukvara som integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar.
Swemet tillhandahåller också större batterienergisystem (BESS) från 2MWH och uppåt, förutom att leverera en hållbar framtid som drivs av solenergi och transformationstjänster.

About Växjö Energi Elnät AB

På Växjö Energi ägnar vi vår vardag åt att skapa och leverera värme, el och bredband. När lampan lyser, när du tar en varm dusch eller surfar runt på fibernätet, då är det vår vardag som underlättar din.

Vår allra största drivkraft är att göra din vardag enklare på ett smart och resurseffektivt sätt. Ett exempel på det är att vi producerar värme genom att ta tillvara på restprodukter från skogen, och att vi samtidigt producerar förnybar el. Vår långsiktiga satsning på biobränsle har starkt bidragit till kraftigt minskade koldioxidutsläpp i kommunen.

LÅT OSS JOBBA TILLSAMMANS

Välkommen att kontakta oss för mer information
om våra produkter och tjänster.